写真
Loading
商品の詳細: c00124067

アメリカンビリヤードキューClub 500

定期的にアメリカンビリヤードをプレーする方に。
詳細
カラー :

在庫状況 在庫あり

¥3,590 (税込)
お近くのデカトロンストアの在庫を確認
在庫状況はリアルタイム表示ではございません。
実際の店頭の在庫状況とは異なる場合がございます。

店舗によって取扱商品が異なる場合や、店頭の販売価格がウェブサイトの価格と異なる場合があります。

商品について

上級プレーヤー向けのアメリカンビリヤードキュー。

特徴

  1. 精度
    精度
    メープルシャフト、13mmのタップ。長さ:57インチ(145cm)。
  2. 運びやすい
    運びやすい
    2つに分かれるキュー。 1/2ジョイント。ナイロン製。
  3. 設営・撤収が簡単
    設営・撤収が簡単
    標準的なスクリュー。

特徴

  1. 質量
    540g。
  2. A bit of history... and geography... when playing pool
    In addition to being a sturdy wood that absorbs the impact of the ball, maple does not show any ribs on its surface. So your vision isn't disturbed when aiming! Historically, American pool cues have been made of maple. Maple is a very widespread wood in North America. So it is a logical choice for the construction of pool cues.
  3. Easy to transport, effective in play, and even reinforced at the heel: what are the features of your cue
    Your pool cue unscrews into 2 parts halfway down the shaft to make it easier to transport. The steel junction provides high-quality tightening and masks the impression that you are playing with a 2-part cue. And with its standard screw thread, you can assemble and disassemble your cue in just a few turns. The heel of the butt (the part that you place on the ground!) is made of rubber: no chance of damaging the cue or the floor when waiting to take your next shot!
  4. A little tip from our billiards team
    Pool is a matter of accuracy... and therefore of position. Take your time to find a position where you are both stable and relaxed. And the American pool table is smaller than a snooker table, for example. So feel free to stand up from time to time to see the game. And to find a stable, comfortable stance :)

仕様・取り扱い方法

  1. 素材
    バット : 100.0% 木 シャフト : 100.0% 木 バンパー : 100.0% 熱可塑性ゴム(TPR) フェルール : 100.0% ABS樹脂 チップ : 100.0% 皮革

製品レビュー

0 / 5
0 件のレビュー
0 人のユーザーがこの製品をおすすめしています
レビューを書く
レビューはまだありません。

Notification

We have more items in real store. Please click below to explore yourself
CMS lab page